al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Alcalde Albert Maurell.jpg

Benvinguts a la web municipal de Prullans,

Que la informació  del nostre municipi arribi de forma immediata,  clara i transparent  a tots vosaltres és un dels objectius que treballem des d'aquest Ajuntament i aprofitem la finestra que ens proporcionen les xarxes socials per complir aquest propòsit.

Agilitat,  fluïdesa,  transparència,  no són solament paraules,  per a nosaltres  és una prioritat que  la informació relativa als ajuts, informació turística,  social o senzillament institucional se’n tingui coneixement gairebé a l’instant,  els fluxos informatius  dins la web se succeeixen de forma continuada procurant que la seva renovació i actualització sigui constant.

La web municipal ha de ser un vehicle de cohesió informativa entre tot el veïnat,  visiteu-la,  cerqueu-ne resultats,  entreu i aprofundiu en el municipi de Prullans gràcies a la web des d’on podreu fer els tràmits i les consultes que necessiteu, una nova eina per millorar la fluïdesa de l’administració electrònica, i la transformació digital.

Salutacions molt cordials,  gràcies per  visitar la web de Prullans i els seus enllaços i resto a la vostra disposició per a rebre els suggeriments o millores que considereu.

Albert Maurell Ribot

Alcalde de Prullans